dijous, de maig 19, 2011

Amb el BLOC-COMPROMÍS PER LA VALL s'acabaran les barbaritats urbanístiques

Qui estima una cosa no la destrueix. Amb el BLOC-COMPROMÍS PER LA VALL no es destrossaran més muntanyes al nostre terme. Posarem fi a la política depredadora vista els últims anys a la Vall, amb el detonant de la destrucció de Sumet.

 No entenem com alguns s'atreveixen a dir-se vallers i a fer això a les nostres terres. Carrers d'una inclinació vertical. Solars buits. Faroles en llum que paguem entre tots. No entenem eixes salvatjades: primer perquè és una agressió a la nostra natura, al nostre terme, al nostre poble; segon, perquè és molt lleig a la vista, una urbanització gens estètica; tercer, perquè entenem que encara queden molts solars al poble per construir i que la direcció lògica és al pla, cap a la mar; quart, perquè han usat molta dinamita explotant la muntanya, fent trontollar les cases i provocant un perill de badalls en les cases. I tots sabem quant costa de pagar una casa.

Per això, el proper 22 de maig tens una nova opció. Una opció de donar aire fresc a l'Ajuntament, amb cares noves i ganes de treballar pel nostre poble. Una opció que ve de gent honrada, que no ha viscut mai de la política ni vol fer-ho. El diumenge 22 de maig canvia el poble. Tenim un compromís amb tu, un compromís amb la Vall. Vota BLOC-COMPROMÍS PER LA VALL i jubila qui maltracta la nostra terra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada