dissabte, de maig 14, 2011

Violència contra el BLOC-Compromís per la Vall

Algunes persones no entenen què és la democràcia. Per desgràcia eixes persones han trencat un panell amb anuncis electorals del BLOC-Compromís. Ja sabeu que som un partit xicotet, amb pocs recursos. Però sembla que fem por a algunes persones. Persones que desitjarien tornar a temps de penumbra de fa dècades. 

El panell que han trencat ha sigut el situat en la plaça de l'Assumpció. Un panell posat per l'ajuntament a la disposició dels partits polítics. Un panell que ara tornarà a posar l'ajuntament, o siga, nosaltres, tots els contribuents. Volem agrair que els veïns de la zona hagen deixat el panell recolzat contra l'esglèsia, alçant-lo del terra.

També volem denunciar les accions d'un partit polític que s'està dedicant a tapar els nostres cartells amb adhesius de la seua formació. El BLOC-Compromís per la Vall està estudiant mesures legals i la possibilitat de denunciar-ho davant la junta electoral.


Per últim volem condemnar i denunciar tots els actes antidemocràtics que puguen haver en esta campanya, afecten a qui afecten. Perquè per davant de les ideologies estan les persones i el seu dret a manifestar les seuse opinions en llibertat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada