dissabte, de maig 14, 2011

Les nostres propostes per al nostre poble

Ja és hora de renovar la política al nostre poble. Cares noves, cares joves. Nosaltres no hem viscut mai de la política, ni volem fer-ho. Volem treballar pel nostre poble, per fer-lo millor, no viure d'ell.

1-Eliminarem la zona blava. No té sentit una zona blava sempre buida al nostre poble. Respectarem la zona verda per tal que els veïns de la zona puguen aparcar sense problemes.

2-Nosaltres, al contrari del PP i del PSOE, reclamarem l'hospital que mereixem (no de segona o de joguet) mane qui mane. Tenim les mans lliures i per a nosaltres defensar la Vall va davant de tot.

3-Recolzarem a les bandes de música, són patrimoni dels valencians i una de les nostres millors cartes de presentació. Sempre estarem al costat del món de la cultura.

4-Estarem sempre al costat del món de l'esport. No podem ignorar els grans esportistes que porten el nostre nom arreu del món. No hi ha millor publicitat. Farem un nou poliesportiu i instal·lacions dedicades a diferents esports, com un rocòdrom i un trinquet.

5-Treballarem per un nou urbanisme. El poble ha de créixer cap a la mar, no destrossant muntanyes i partides com Sumet. Estudiarem els possibles danys a cases per les explosions de Sumet que feien tremolar les parets. I buscarem responsables si han danyat l'habitatge d'algú.

6-El valencià és el que ens fa únics. Treballarem per la normalització lingüística, amb una regidoria dedicada a tal fi. Farem el que PSOE i EU no s'atreviren a fer per la nostra llengua.

7-Crearem horts urbans, on jubilats, aturats o qui vulga puga disposar d'una parcel·la per a plantar el que li abellisca. Defensarem la nostra natura de qualsevol agressió. Treballarem en positiu i amb visió de futur: no ens gastarem 6 milions d'euros perquè se'ls enduga el riu.

8-Treballarem per millorar la situació de la taronja. La taronja era el nostre motor, ignorat pel PSOE i pel PP en els seus governs. Ells són els culpables de la situació econòmica actual. Nosaltres sempre hem estat i sempre estarem vora els llauradors.

9-La seguretat és important, i més ara. És ridícul que es reduïsquen despeses en eixe tema. La policia no tindrà límit a l'hora de patrullar amb vehicle. Crearem un pla especial de protecció al camp per evitar lladres en les casetes.

10-L'ajuntament ha d'estar al costat dels parats. Abans que res són els que importen. Quanta més gent puguem ocupar en plans de neteja de parcs o sendes, més gent ocuparem. Sabem com d'important és el treball ara per a la gent i això ara mateix ha de ser el primer. No tindrem 3 regidors alliberats a l'ajuntament, com ara. El BLOC reduirà els alliberats a l'alcalde i un més, per a donar faena a la gent que no en té.


No hem fet un llibret amb 400 propostes per a després no complir-ne cap. Lluitarem per estes i treballarem en esta línia. Però sobretot, T'ESCOLTAREM. Crearem una Oficina del Ciutadà on pugues queixar-te d'un clot al teu carrer, d'una direcció prohibida mal ficada... T'escoltarem sempre.

Som com tu. Confia en nosaltres i canvia les coses de veres.

2 comentaris:

  1. D'acord amb les propostes, el més important és el treball i lo segon més important per a mi que no dieu res és l'educació. Què passa en els instituts? perquè hi ha un problema greu en un d'ells i el Botànic ja és vell i el que van fer nou deuria anar bé, no se quina és la vostra idea sobre l'educació.

    Molt d'acord en el nou poliesportiu, fa falta uno de nou. I continuant en el tema de l'esport un altre problema és el gimnàs de la pista d'atletisme, es podria possar dos monitors, uno de matí i un altre de vesprà (podrien ser estudiants en pràctiques o becaris... per dir algo), i millorar les instal·lacions perquè dona vergonya com estan.

    I lo del trinquet... a vore si és de veres, La Vall té que tindre un nou trinquet, encara que no hu parega hi ha afició al poble.

    Segur que se m'oblida algo però bueno, de moment és lo que volia dir, i perdó pel meu valencià :)

    Sort!!!

    ResponElimina
  2. Hola Vallero, en l'educació qui talla l'abadejo és Camps i cia. Les propostes per educació van al programa a nivell valencià. La cosa no és que s'ha de fer un nou Honori, o inclús botànic, sinó que cal un quart institut a la zona nord.

    Pel que fa a la pista una mica de maquinària nova cal. El que sí sabem és que ahí si depén de nosaltres anem a parlar en la gent que més va allà i en la gent que treballa allà. No anem a donar-los l'esquena com altres. Lo primer que cal a la pista és una màquina de lumbars nova, perquè allà es gasten prou. Pel que fa al tema de monitors és difícil, potser amb un conveni pot tirar, però és més factible algun curs o deixar allà una sèrie de programacions per a diferents nivells.

    I no passa res pel teu valencià, l'escrius molt bé!

    Gràcies per haver-nos donat la teua opinió.

    ResponElimina