divendres, de maig 20, 2011

Indignats. El PP ha repartit material del seu partit a xiquets a l'eixir de l'escola.

Trist. Així és com des del BLOC-Compromís per la Vall veiem la politització dels xiquets que ha fet el PP del nostre poble. Denunciem enèrgicament el que està realitzant el PP estos darrers dies de campanya. Ahir membres del Partit Popular repartien caramels i piruletes als xiquets a l'eixida de l'escola. Atenció, no als pares, als xiquets. Hi ha xiquets que han tornat sols a casa i amb material repartit per este partit polític.

 Estes pràctiques, que ens recorden a les pàgines més fosques de la secció de successos d'un diari, ens indignen. Com a vallers i valleres, però sobretot, com a persones. Isabel Bonig i el Partit Popular han creuat una línia que mai algú en les seues plenes condicions mentals pensaria que creuaria cap partit polític. Ens preguntem com es pot arribar a fer campanya ficant als xiquets pel mig, com es pot actuar així. 

 Estem indignats com a membres d'una candidatura política. Però, sobretot estem indignats com a persones. Lamentable. Trist. Pervers. 

 Hi ha línies que mai s'haurien de creuar. Per això vos demanem a tots els vallers i a totes les valleres que feu possible una nova manera de fer les coses, una nova manera de tractar a la gent. Cares noves en el nostre ajuntament. Renovació davant dels de sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada