dimarts, de maig 17, 2011

El nou poliesportiu serà una prioritat per al BLOC-Compromís per la Vall

El BLOC-Compromís per la Vall manifesta la sorpresa perquè ara el PP local promet una camp de gespa artificial en l'avinguda Agricultor. El PP local reacciona improvisant davant les propostes del BLOC-Compromís per la Vall. El PP ja fa temps que va dir, i continua repetint, que vol crear una zona de pistes de pàdel de gestió privada en terrenys públics.

Des del BLOC-Compromís per la Vall ja fa temps que hem manifestat que el cal és un poliesportiu nou, a la vora de la piscina i el vell, perquè el que ja hi ha sempre està ple i hi ha partits fins i tot a les 23:00 entre setmana. La gent vol un poliesportiu i no pistes de pàdel. El govern vol un PP per a una elit i no per a tot el poble. 

Nosaltres recolzem l'esport del nostre poble. Amb nosaltres serà possible una zona esportiva en condicions, ja que vora el nou poliesportiu construirem un trinquet per tal de defensar la tradició valenciana de la pilota, amb tanta afició a la Vall, i un rocòdrom perquè els escaladors del nostre poble no hagen de marxar a Nules i a Segorbe a practicar este esport.


El BLOC-Compromís per la Vall vol reiterar el seu compromís amb el nostre esport. Nosaltres sempre demanarem consell a les nostres entitats esportives i mai actuarem sense escoltar-les, i una de les primeres mesures que prendrem serà reunir-nos amb les entitats esportives del nostre poble per vore què proposen per millorar la situació del nostre poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada